ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε την Τετάρτη 24/10 στο γραφείο του στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ξεκινώντας, θεσμικά, από τον πρώτο πολίτη της πόλης τον κύκλο των συναντήσεων του –με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου- με τις αρχές της Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη, θίγοντας παράλληλα και θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά στους δημοσιογράφους ο κ. Ψωμιάδης τόνισε τα εξής: «Θεωρώ πως έδειξα μεγαλείο ψυχής, ήρθα εδώ. Ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο, τον πρώτο πολίτη της πόλης, για την πολύ θερμή υποδοχή και συνεργασία. Με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες αυτής της πόλης. Κατά γενική ομολογία μπορεί να διαφωνούμε και διαφωνούμε και είναι υγιές αυτό, αλλά μας ενώνει η αγάπη αυτή της πόλης. Κύριε Δήμαρχε» συνέχισε ο κ. Ψωμιάδης, «περιμέναμε να με ρωτήσετε αν ζει ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας ότι ζει και βασιλεύει στις καρδιές και στις ψυχές των Ελλήνων και απέναντι από το παράθυρο σας είναι η προτομή, το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου. Με πολύ θέρμη φεύγω και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και αυτόν, και τους συνεργάτες του και τους συναδέλφους αντιδημάρχους».