Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης «Εκείνος & Εκείνη, μαζί στη γονιμότητα»

Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας Κυβέλη και η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, διοργανώνουν ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης, με θέμα “Εκείνος & Εκείνη. Μαζί στη γονιμότητα”, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Makedonia Palace.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,  θα ενημερώσουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της. Θα παρουσιάσουν, με απλά λόγια, τις επιλογές που προσφέρει η επιστήμη στη γυναίκα και τον άνδρα του σήμερα, 40 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο στο πλαίσιο της 3ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, η οποία καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe. Τη συγκεκριμένη εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών σωματείων με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.

Στην Ευρώπη, ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα γονιμότητας! Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε με τους ειδικούς:
την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου από τις 17.30, στο MAKEDONIA PALACE .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Embryolab, 2310 474747, 6985735555
To Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004.
Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2012 και διαπιστεύεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189:2012.
Το Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε
ζευγαριού.
Στο Embryolab εργαζόμαστε καθημερινά με σεβασμό στο όνειρο των ανθρώπων να γίνουν γονείς.
«Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε οικογένειες»