Νότης Μαριάς: Όχι στην γερμανοελληνική συνέλευση

 Η σύγκλιση της 8ης Συνδιάσκεψης της γερμανοελληνικής συνέλευσης στην Χερσόνησο της Κρήτης κατήγγειλε με χθεσινές του δηλώσεις από το Ηράκλειο ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Ο Νότης Μαριάς μαζί με άλλους πολίτες του Ηρακλείου συμμετείχε στην διαδήλωση που έγινε χθες στο Ηράκλειο για τις γερμανικές αποζημιώσεις και κατά της σύγκλισης της γερμανοελληνικής συνέλευσης, η οποία όπως τόνισε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής αποτελεί εργαλείο της γερμανικής οικονομικής και πολιτικής διείσδυσης στην Πατρίδα μας. Και όλα αυτά μάλιστα την στιγμή που ο Σόιμπλε δηλώνει προκλητικά ότι έπρεπε να είναι πολύ πιο σκληρός απέναντι στον Ελληνικό λαό. Επιπλέον η γερμανοελληνική συνέλευση συγκαλείται μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής κυβέρνησης με τις οποίες αρνείται την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων.

Σε δηλώσεις του από τον χώρο της διαδήλωσης ο Νότης Μαριάς τόνισε «Είμαστε όλοι ενωμένοι για να μην περάσει ο γερμανικός νεοαποικισμός. Η δήθεν Ελληνογερμανική Συνέλευση στόχο έχει να περάσει αυτά που θέλει η Γερμανία, την πλήρη οικονομική εξάρτηση της Πατρίδας μας. Αυτό που δεν κατάφεραν με τα όπλα, αυτό που δεν κατάφεραν εδώ στην Κρήτη που ηττήθηκαν θέλουν να το περάσουν μέσα από τις οικονομικές διαδικασίες. Ταυτόχρονα στέλνουμε το μήνυμα ότι απαιτούμε εδώ και τώρα να υπάρξει η άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων, οι πολεμικές επανορθώσεις, η επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, οι αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων και φυσικά η επιστροφή των λεηλατηθέντων αρχαιολογικών θησαυρών. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι”!»