Ημέρες Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμαριάς «Τα Παράπονα στον Δήμαρχο» μεταφέρονται προς συζήτηση την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου

Η πρώτη συνεδρίαση των εφήβων δημοτικών συμβούλων -μαθητών του 3ουκαι του 9ου Δημοτικών Σχολείων  με θέμα «Τα παράπονα στον Δήμαρχο» που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου   στις 9.30  το πρωί , μεταφέρεται για την επόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου την ίδια ώρα .

 

Ο λόγος της μετάθεσης ημερομηνίας  της συνεδρίασης οφείλεται στην αυριανή  24ωρη Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η  ΑΔΕΔΥ.

 

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Δία Βίου Μάθησης διοργανώνει για τέταρτη χρονιά φέτος,  τον θεσμό  «Ημέρες Δημοκρατίας»,  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Καραμαούνα 1-Πλατεία Σκρά) και αποσκοπεί στην προαγωγή της συμμετοχικής δράσης των νέων και την εξοικείωση τους με τους δημοκρατικούς θεσμούς.

 

Τριήμερο εκδηλώσεων του Κ.Α.Π.Η. στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

 

Τρείς μέρες με πλούσιο πρόγραμμα  πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, πραγματοποιεί  το ΚΑΠΗ Καλαμαριάς στο δημοτικό θέατρο  «Μελίνα Μερκούρη » που αρχίζουν την Τετάρτη 21, Πέμπτη 22 και  Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 17.30.

 

΄Όλα τα ομαδικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς, Χορευτικά, Χορωδιακά, Θεατρικά κλπ. θα εμφανιστούν επί σκηνής στις τριήμερες εκδηλώσεις. Παράλληλα, φορείς της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν με διάφορα πολιτιστικά δρώμενα  και θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη των ΚΑΠΗ να παρακολουθήσουν και να ψυχαγωγηθούν.

 

Συγκεκριμένα, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος , θα παρουσιάσει χρονογραφήματα από κείμενα του Νίκου Τσιφόρου με τίτλο «Μια ζωή την έχουμε», η Λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου θα παίξει τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο και ο Χορευτικός ΄Ομιλος Καλαμαριάς θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς απ΄όλη την Ελλάδα.

Στις  εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν επίσης και ΚΑΠΗ από την Μακεδονία.