Ξεκινούν την Δευτέρα οι Ημέρες Ενημέρωσης του Καταναλωτή

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησαν ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας. Πρόκειται για τις Ημέρες Ενημέρωσης του Καταναλωτή που ξεκινούν στις 19 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα διατελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τα ζητήματα για τα οποία μπορεί να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό είναι τα “κόκκινα” δάνεια, οι εναλλακτικές μετά τη λήξη του νόμου Κατσέλη, τα δικαιώματα απέναντι στις πρακτικές των τραπεζών, των δικηγορικών και εισπρακτικών εταιρειών, τα προσωπικά δεδομένα μετά την εφαρμογή του GDPR, το ασφαλιστικό και τα λοιπά εργασιακά θέματα.

Οι Ημέρες ενημέρωσης του Καταναλώτη απευθύνονται σε όλους τους άνεργους, φοιτητές, μικρο-επιχειρηματίες, αυτο-απασχολούμενους, υπάλληλους, εργάτες, δανειολήπτες, συνταξιούχους.

Καθημερινά, από τις 19 ως τις 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 ως τις 18:00, εξειδικευμένοι σύμβουλοί θα είναι διαθέσιμοι στα γραφεία του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Δωδεκανήσου 10β στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα παρέχουν Συμβουλευτική και Υποστήριξη για Τραπεζικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η συμμετοχή στις Ημέρες Ενημέρωσης του Καταναλωτή είναι εντελώς δωρεάν, καθώς τόσο ο Σύλλογος Δανειοληπτών, όσο και το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας αντιλαμβάνονται τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία.

Σας περιμένουμε Δωδεκανήσου 10Β, 54626, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2310 522 126

19 – 30 Νοεμβρίου 2018, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00.