ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Συγχαρητήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα απέστειλε σήμερα ο πρώην Περιφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την απόφαση του κ. Τζιτζικώστα να προτείνει να δοθεί το όνομα της εκλιπούσας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

 

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,

Με την παρούσα θα ήθελα να συγχαρώ εσάς, τη διοίκηση, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που αναλάβατε, να δώσετε το όνομα της Ιωάννας Τζάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Πρόκειται για μια πρόταση που σας τιμά και αποτελεί κορυφαία έκφραση αναγνώρισης στο πρόσωπο μιας γυναίκας που υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών με εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Όπως ξέρετε, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ για δέκα και πλέον χρόνια με τη Γιάννα Τζάκη, να της εμπιστευτώ θέσεις ευθύνης, να υποκλιθώ στη χαρισματική προσωπικότητα της. Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά της, την τιμήσατε και εσείς, αναθέτοντας της κορυφαία καθήκοντα.

Η Αυτοδιοίκηση στη Μακεδονία είναι πλέον φτωχότερη. Το όνομα της, όμως, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου θα θυμίζει διαχρονικά την τεράστια προσφορά της στον τόπο αυτό.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.