Ο Χάρης Αηδηνόπουλος κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Το «παρών» στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος «Μένει Μυστικό» του Χαμόγελου του Παιδιού», ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, έδωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος.

Το πρόγραμμα αφορά πλαίσιο δράσεων ενάντια σε ένα πρόβλημα που λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, κυρίως επειδή τα περιστατικά αυτού του είδους «Μένουν Μυστικά» από τα θύματα.

Ο κ. Αηδονόπουλος, στη σύντομη τοποθέτησή του υπογράμμισε ότι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην προσπάθεια της Αυτοδιοίκησης να σταθεί αρωγός σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού», είναι η απουσία εξειδικευμένων Υπηρεσιών, στελεχωμένων με το κατάλληλο προσωπικό, ώστε να γίνεται καλύτερος συντονισμός των προσπαθειών.

«Εύχομαι, ελπίζω και θα εργαστώ εντατικά ώστε σύντομα ο Δήμος Θεσσαλονίκης να μπορεί να είναι πολύ περισσότερο ουσιαστικός σε τέτοιες δράσεις», σημείωσε ο κ. Αηδονόπουλος.

Από την δική της πλευρά η Συντονίστρια Β. Ελλάδος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Ιωάννα Μακρή, επισήμανε ότι ο κ. Αηδονόπουλος ήταν πάντα, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, κοντά στις δράσεις του «Χαμόγελου» και δήλωσε βέβαιη ότι αυτή η συμπαράσταση του υποψηφίου Δημάρχου θα συνεχιστεί και στη νέα παρουσία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης.