«Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου».

Με μαζική συμμετοχή του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας της πόλης, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με τίτλο: «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρέτησε ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρεμβάσεις μέσα από τις οποίες δήλωσαν τη συμπόρευσή τους με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ, έκαναν ο Άκης Σακισλόγλου, δημοσιογράφος και ο Γιώργος Τσίντζιλης, καθηγητή φυσικής αγωγής, εκλεγμένος στο ΣΕΓΑΣ.

Μέσα από την εκδήλωση αναδείχθηκε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ στο δήμο, στην Περιφέρεια, παντού πρέπει να είναι η απάντηση του λαού στην πλαστή δικομματική προεκλογική πόλωση που θα οδηγήσει στα ίδια αντιλαϊκά αποτελέσματα. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να μπορεί να σταλεί ισχυρό το μήνυμα όξυνσης της πάλης των χαμένων της κρίσης και της ανάπτυξης, της ειρήνης και του πολέμου, των καταπιεσμένων, των εργαζόμενων, του λαού.

Μέσα από τις παρεμβάσεις παρουσιάστηκαν οι θέσεις και οι πολύμορφες παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τα προηγούμενα χρόνια για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για να μην σκοτώνονται σε ατυχήματα οι εργαζόμενοι, για να μπουν εμπόδια στην παράδοση κάθε δημόσιου χώρου και κοινωνικού αγαθού, όπως τα σχέδια που προετοιμάζονται για το παραλιακό μέτωπο, τη ΔΕΘ, την ΕΥΑΘ, τον ΟΑΣΘ. Για τη μείωση τοπικών φόρων, ενάντια στις κατασχέσεις από τους δήμους, για παιδικούς σταθμούς και σχολεία ανθρώπινα και ασφαλή με αντισεισμική προστασία, ικανοποιητική λειτουργία των κέντρων Υγείας.