Εκδήλωση με Άρωμα Γυναίκας την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Δήμο Παύλου Μελά

Η γυναίκα, ισότιμη σύμμαχος των ανδρών στον καθημερινό αγώνα της ζωής αλλά και αγαπημένο διαχρονικό σύμβολο έμπνευσης, θα τιμηθεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά.

Με ιδανική αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση με … Άρωμα Γυναίκας, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ώρα 18.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Οι διοργανωτές θα τιμήσουν την Βούλα Πατουλίδου, πρώτη Ελληνίδα Χρυσή Ολυμπιονίκη, για όσα αγωνίστηκε, για το όνειρο που κατέκτησε και για όσα εξακολουθεί να διεκδικεί ως Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος επέλεξε αυτή την γεμάτη συμβολισμούς Ημέρα για να ανακηρύξει την Αναστασία Λαδένη, επίτιμη δημότισσα Δήμου Παύλου Μελά, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την κοινωνική της ευαισθησία με την κατασκευή δύο σχολικών υποδομών στο Δήμο Παύλου Μελά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα ΚΑΠΗ Δήμου Παύλου Μελά και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ιστορική αναδρομή στο κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο της γιορτής, μουσικές αναφορές, θεατρική παράσταση, παρουσίαση συλλόγων – εθελοντικών οργανώσεων καθώς και έργων ζωγραφικής.