Το δημοσίευμα του BBC εκθέτει τόσο την κυβέρνηση, όσο και τη ΝΔ, αλλά και όσους αναγορεύουν τους ιμπεριαλιστές, τις επιδιώξεις των οποίων απηχούν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, όπως το BBC, σε προστάτη της ειρήνης και της σταθερότητας. Στην πραγματικότητα, όμως, συντηρούν με κάθε τρόπο και με την προσφιλή τους μέθοδο της έγερσης μειονοτικών ζητημάτων, τη λογική του “διαίρει και βασίλευε” για να υπηρετούν τους δικούς τους σχεδιασμούς σε βάρος των λαών.

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4ήμερη περιοδεία του επικεφαλής της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) και ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού σε πόλεις της Μακεδονίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ν,. ΠΕΛΛΑΣ “ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΙΜΙΛΙΔΗΣ” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Σκύδρα, Κιλκίς

Κατά την περιοδεία του ακολουθούμενος από στελέχη της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες, φορείς, αρχές και συλλόγους (πολιτιστικούς και επαγγελματικούς) για να συζητήσει τα προβλήματα και τις δυνατότητες προς αξιοποίηση που παρέχονται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί η συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Σκύδρας όπου αναλύθηκε η παρούσα κατάσταση και οι προβληματισμοί των εκπροσώπων των αγροτών, ενός από τους δυναμικότερους και ισχυρότερους αγροτικούς συλλόγους της χώρας.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Υπέυθυνος Οργανωτικού της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Θεόδωρος Χαρανίδης , όπου σε πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίου ενδιαφέροντος εντοπίσθηκαν σημαντικά σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής . Ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι διαθέσιμος σε κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα για επίλυση προβλημάτων στα πλαίσια των δυνατοτήτων που του παρέχει το Ευρωκοινοβούλιο.

Στην Κοζάνη πέρα από τις επαφές με στελέχη  και φίλους του κόμματος συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Κοζάνης και συζητήθηκαν θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

 Το Σάββατο το βράδυ μετά την περιοδεία στην Πέλλα παρουσία φίλων και πολιτών ακολούθησε Κοπή της βασιλόπιτας της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Πέλλας και ομιλία του Στρατηγου Ελευθ. Συναδινού.