Επείγουσα επιστολή στήριξης του Ούγγρου πρωθ/γού κ. ΟΡΜΠΑΝ από τον Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης  απέστειλε στον Ούγγρο πρωθ/γό κ. Βίκτορ Όρμπαν την παρακάτω επιστολή στήριξης , μετά  το αίτημα του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη για αποβολή του από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα :

 

Viktor Orban

Prime Minister of Hungary

1357 Budapest, Pf. 6., HUNGARY
E-mail: miniszterelnok@mk.gov.hu

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2019

Aξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Κορυφώνεται πλέον η απόπειρα απαξίωσης σας με αιχμή την απαράδεκτη επιστολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  κ. Μητσοτάκη  σχετικά με την  αποβολή σας από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα( PPE-DE)

Θα ήθελα  με την επιστολή μου αυτή, να σας εκφράσω την απόλυτη συμπαράστασή μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αγώνα σας για μια περήφανη και κυρίαρχη Ουγγαρία καθώς και για την προσήλωσή σας στις Ευρωπαϊκές αξίες, τις οποίες πλήττουν συστηματικά οι θαυμαστές της κ. Μέρκελ, του Σόρος και όλων των υπόλοιπων που απεργάζονται ,την διάλυση της Ευρώπης και το πνίξιμό της στην λαθρομετανάστευση και τους Ισλαμοφασίστες κάθε είδους .

Στην Ευρώπη υπάρχουν πλέον δύο παρατάξεις: Από τη μια πλευρά βρισκόμαστε όλοι εμείς  οι Ευρωσκεπτικιστές ( που είμαστε οι Ευρωευαίσθητοι οπαδοί της δημοκρατικής Ευρώπης των Εθνών) και από την άλλη είναι οι Ευρωαναίσθητοι οπαδοί των μνημονίων , της λιτότητας, , της φτώχειας, του Μάαστριχτ και των πολιτικών  στραγγαλισμού των λαών, θύμα των οποίων έπεσε  δυστυχώς και η χώρα μου, η Ελλάδα

Ανεξαρτήτως των ενεργειών όσων επιχειρούν να σας πλήξουν θέλω να σας διαβεβαιώσω, κ. Πρωθυπουργέ,  ότι η πλειοψηφία των πραγματικών Ευρωπαίων βρίσκεται  στο πλευρό σας, συντάσσεται με την προσπάθεια σας και σας στηρίζει .

Θα χαιρόμουν πολύ να σας έβλεπα από κοντά το συντομότερο και οι επερχόμενες Ευρωεκλογές που θα αποτελέσουν –όπως όλα δείχνουν – θρίαμβο των Ευρωσκεπτικιστών , θα μας δώσουν την ευκαιρία  στενής συνεργασίας, πάντα με άξονα τις δημοκρατικές αρχές στις οποίες πιστεύουμε και τις οποίες απεμπόλησαν και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και οι  εκπρόσωποί του , μεταξύ των οποίων δυστυχώς είναι και ο Πρόεδρος  της ΝΔ ο οποίος ανέλαβε να κάνει εναντίον σας   αυτό που τόσον καιρό απεργάζονται τα γνωστά κέντρα , εντός και εκτός Ευρώπης

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γ. Καρατζαφέρης

Πρόεδρος του «Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού»(ΛΑ.Ο.Σ.),

τ. Ευρωβουλευτής-Αντιπρόεδρος των Ευρωσκεπτικιστών(IND/DEM) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο