Γ. Καρατζαφέρης: Ελληνοτουρκικά Θα το κάνουμε…αλά Πρέσπα

Με τη γνωστή συνταγή των Πρεσπών, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει νέα μαγειρέματα ενεργειακού πλούτου και ως «έντιμος» οικοδεσπότης, στρώνει τραπέζι και για τον Τούρκο γείτονα.

 

Να μην είμαστε και « μοναχοφάγηδες», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

 

Κουβαρντάς ο πρώην υπουργός, με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόσυνο!!!!

 

Να δώσουμε προοπτική στην Τουρκία , όχι μόνο στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και στη Μεσόγειο συνολικά. να συμμετέχει στην οικονομική ανάπτυξη, είπε ο κ. Κοτζιάς…και ξεφούρνισε , χωρίς να ερωτηθεί, θέμα με το Καστελόριζο.

 

Και οι προκλήσεις συνεχίστηκαν στην Ελληνική βουλή με τον Τούρκο βουλευτή Αχμέτ Γιλντίζ, να μας προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν συνέπειες, αν υπάρξουν μονομερείς εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Κύπρο.

 

Θα πρέπει να το κάνουμε …αλά Πρέσπα , υποστήριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραγιαννίδης και Δουζίνας, να βρούμε λύσεις …να συμβιβαστούμε !!!!!

 

Κάποιος πρέπει επιτέλους, να στείλει στον αγύριστο αυτή την κυβέρνηση της υποτέλειας και της  Εθνικής ταπείνωσης …και αυτός δεν είναι άλλος, από τον Ελληνικό λαό !

 

Μαυρίστε τους!  Πριν προλάβει ο ραγιάς Αλέξης να μας βάλει να τιμήσουμε τους Τούρκους κατακτητές το 2021, που θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της αποτίναξης του Τουρκικού ζυγού από την Ελλάδα!