ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ – ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 6/3 στο γραφείο του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα οι δύο άντρες αντήλλαξαν απόψεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς και για την επόμενη μέρα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον κ. Τζιτζικώστα «αγαπητό φίλο» και υπενθύμισε πως οι δυο τους συνεργάστηκαν, επιτελώντας ένα τεράστιο έργο. «Χαίρομαι γιατί αυτά που δεν προλάβαμε να τελειώσουμε τα ολοκλήρωσε ο κ. Τζιτζικώστας ξεκινώντας και νέα έργα. Χαίρομαι ακόμη, γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θεωρώ από τώρα ότι θα είναι και ο επόμενος Περιφερειάρχης μετά από το σπουδαίο έργο που έφερε σε πέρας και πιστεύοντας πως και εγώ θα είμαι ο επόμενος δήμαρχος, νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και στο μέλλον», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας  δήλωσε πως ενημέρωσε τον κ. Ψωμιάδη για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στην ΠΚΜ, αλλαγές που συμβάλουν σημαντικά, όπως είπε, στην επόμενη ημέρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.  «Άκουσα με μεγάλο σεβασμό και ενδιαφέρον τις θέσεις τους συνδυασμού του κ. Ψωμιάδη για τη Θεσσαλονίκη της επόμενης μέρας και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες στους πολίτες» ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας, προσθέτοντας πως «Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας διεκδικητικός άνθρωπος, ένας μαχητής που θα δώσει, είμαι βέβαιος, τον καλύτερο του εαυτό για να υπερασπιστεί τα δίκαια της Θεσσαλονίκης και για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην επόμενη μέρα της πόλης».