Ν.Ταχίαος: Οι καθοδηγητές της κας. Νοτοπούλου θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά

«Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, απαντώντας στους χαρακτηρισμούς που έκανε νωρίτερα η κα. Νοτοπούλου.

Ο Νίκος Ταχιάος συνέχισε γράφοντας πως: «Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ’ αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε;».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα», κατέληξε: «Θα έμενα στη διασκεδαστική πλευρά του φαινομένου της- στην πραγματικότητα- προκλητικής δήθεν μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε θεματοφύλακα του πολιτικού savoir- vivre, αν αυτό δεν εξέθετε ένα νεανικό και συμπαθές πρόσωπο. Συνεχίζω λοιπόν να το βρίσκω θλιβερό, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και αισθητικά».