Προεκλογική ανακυβίστηση για τα έργα στην οδό Ανδρέου Παπανδρέου

Με τις συνήθεις τυμπανοκρουσίες του,  πριν από λίγες μέρες, ο κ. Δανιηλίδης ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών «ανακατασκευής» της πολύπαθης λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου στη Νεάπολη. Μάλιστα, προανήγγειλε ότι «εξασφαλίστηκαν εντατικοί ρυθμοί εργασιών» ώστε να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

Και ακολουθεί το εύλογο ερώτημα; Γιατί λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια που διοικεί, δεν προχώρησε σε κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, τελειώνει γρήγορα; Η απάντηση του επί δέκα χρόνια ήταν πως είναι θέμα της Περιφέρειας ενώ τώρα ξαφνικά έγινε θέμα του Δήμου αλλά  «το έργο δυστυχώς καθυστέρησε εξαιτίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»! Ας παρακάμψουμε τη συνήθη τακτική του «φταίνε οι άλλοι» κι ας επισημάνουμε την ιδιαίτερη προτίμηση του κ. Δανιηλίδη στις ανακυβιστήσεις , αφού μας ενημέρωσε ότι ναι μεν η περιφέρεια υπαναχώρησε αλλά  ακολούθησε η… κωλυσιεργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που τελικά ξεπεράστηκε πριν λίγες μέρες!

Μέλη της παράταξης «Άλμα στο Μέλλον» και ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Λάζαρος Ωραιόπουλος, μίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες κατά μήκος της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου. Αφού άκουσαν τα εύλογα παράπονα τους για την πολύχρονη αδιαφορία, τους υπέδειξαν χαρακτηριστικές κακοτεχνίες στα πεζοδρόμια και στο οδόστρωμα, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά καιρό πριν, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί.

Αυταπατάται ο κ. Δανιηλίδης, αν νομίζει ότι μόλις δυο μήνες πριν από τις εκλογές, θα μπορέσει να κουκουλώσει την ταλαιπωρία που υφίστανται επί χρόνια οι περίοικοι, οι επαγγελματίες και οι διερχόμενοι, ενός από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της δυτικής Θεσσαλονίκης. Τα προεκλογικά αυτά τρικ, που σίγουρα θα συνοδευτούν και από πακτωλό υποσχέσεων αργότερα, καθιστούν ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα στον δήμο Νεάπολης-Συκεών. Να προχωρήσουμε στο μέλλον, αξιολογώντας και αντιμετωπίζοντας έγκαιρα τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς να υποτιμούμε τη μνήμη και την κρίση των συμπολιτών μας.