Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Χαράλαμπου Περβανά στο Ευρωκοινοβούλιο


Το Ευρωκοινοβούλιο επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χαράλαμπος Περβανάς, ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης,  ευρωβουλευτή, στρατηγού  Ελευθέριου Συναδινού.
Ο κ. Περβανάς ξεναγήθηκε στους χώρους της Ευρωβουλής και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για τον τρόπο λειτουργίας και το σκοπό που επιτελεί. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΚΕΛΔΑ και του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος είχε σημαντικές επαφές με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ιδιαίτερα ουσιώδης υπήρξε η συζήτηση που είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον στρατηγό Συναδινό ο οποίος ανέπτυξε τις δυνατότητες του θεσμού του ευρωβουλευτή για καίριες παρεμβάσεις σε πολλά ζητήματα.
Από την πλευρά του ο κ. Περβανάς δήλωσε αποφασισμένος αν εκλεγεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για πλήρη προστασία των δανειοληπτών, των καταναλωτών αλλά και γενικότερα όλων των πολιτών.  Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Χαράλαμπος Περβανάς ανέφερε ότι  "αν μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός και μας στείλει στην Ευρωβουλή  να είναι σίγουρος ότι θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα και θα αγωνιστούμε ώστε η Ευρώπη των τραπεζών να γίνει ξανά η Ευρώπη των λαών".