ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΕ Σ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

 

Με μαζική συμμετοχή νέων επιστημόνων και φοιτητών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, η πολιτική συγκέντρωση νεολαίας που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ, η Περιφερειακή Οργάνωση ΑΕΙ και η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Το μικρό Αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ, γέμισε από τους νέους που συσπειρώνονται ενεργητικά στο πλάι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και δίνουν τη μάχη, μπαίνοντας μπροστά στον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν κάποιοι από τους νέους επιστήμονες και φοιτητές που θα είναι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και τους Δήμους της Θεσσαλονίκης. Εκ μέρους των υποψηφίων χαιρέτησαν ο Γιάννης Βασιλειάδης και η Νάσια Παλάντζα. Ακολούθησε ένα απολαυστικό καυστικό και επίκαιρο “stand up comedy” με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Παρακάτω Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι:

Βασίλης Μπαλτίκας, 38 χρονών. Υποψήφιος διδάκτορας- ερευνητικός συνεργάτης στο τμήμα πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ. Εργαζόμενος σε μελετητικό γραφείο. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.

Λευτέρης Μαμάτας, 40 χρονών. Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ.

Αθανασία-Ραφαέλα Παλάντζα (Δήμος Παύλου Μελά), 20 χρονών. Φοιτήτρια Τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ και πρόεδρος του Σ.Φ. Ψυχολογίας. Μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΜΑΣ.

Θανάσης Σγούρος, 28 χρονών. Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Πατρών. Μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά: Μάριος Παλάντζας, 25 χρονών. Απόφοιτος του τμήματος Χοροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ. Φοιτητής του τμήματος Πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Παναγιώτης Ανδρεανίδης, (Δήμος Καλαμαριάς), 18 χρονών. Φοιτητής 1ου έτους στη Γεωπονία του ΑΠΘ.

Γιάννης Βασιλειάδης (Δήμος Θεσσαλονίκης), 24 χρονών. Φοιτητής Ιστορικού ΑΠΘ. Μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Θανάσης Βιζυηνός (Δήμος Καλαμαριάς), 23 χρονών. Φοιτητής στο 6 έτος του Φυσικού ΑΠΘ, μέλος του ΣΕΤΕΠΕ.

Αννα – Μαρία Ηλιού (Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη), 19 χρονών. Σπουδάζει στο 2ο έτος δημοσιογραφίας και μέσων μαζικής επικοινωνίας του ΑΠΘ, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου και μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΜΑΣ.

Περικλής Καλπακίδης (Δήμος Αμπελοκήπων), 21 χρονών. Φοιτητής 3ου έτους στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, μέλος του Δ.Σ. μηχανολόγων-ηλεκτρολόγων.

Γιάννης Μπάμπος (Δήμος Λαγκαδά), 19χρονών. Φοιτητής Φυσικού ΑΠΘ.

Νίκος Μπιτζιλής (Δήμος Λαγκαδά) 22 χρονών. Φοιτητής 4ου έτους Πολιτικών Επιστημών. Μέλος της πανελλήνιας ένωση ηθοποιών. Εργάζεται ως ηθοποιός σε escaperooms.

Αλέξης Παπαδόπουλος (Δήμος Νεάπολης-Συκεών), 23 χρονών. Σπουδάζει στο 6ο έτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Αλκης Πλίτσης (Δήμος Νεάπολης – Συκεών) 20 χρονών. Φοιτητής 3ου έτους του Οικονομικού ΑΠΘ και εκλεγμένος στο Δ.Σ. Φοιτητής 2ου έτους στο ΙΕΚ Μοναστηρίου και εκλεγμένος στο Δ.Σ. του ΙΕΚ. Μέλος του ΣΕΤΕΠΕ, στην οικονομική επιτροπή.

Αναστασία Ποικιλίδου (Δήμος Καλαμαριάς) 23 χρονών. Φοιτήτρια 5ου έτους στις Οικονομικές Επιστήμες του ΑΠΘ, μέλος του σωματείου λογιστών.