Ενωμένοι Μακεδόνες: Πρόταση για καθιέρωση της Γαλανόλευκης Παρασκευής

Με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη συναντήθηκαν σήμερα στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών με φορείς της πόλης , ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΄΄ Ενωμένοι Μακεδόνες ” και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δημήτρης Ζιαμπάζης που συνοδεύονταν από στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους.
Κατά την συνάντησης τους ,με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου ,η αντιπροσωπεία των ”Ενωμένων Μακεδόνων ” ανέπτυξε αναλυτικά την πρόταση για καθιέρωση της ”γαλανόλευκης Παρασκευής ” ,με στόχο την αύξηση του τζίρου,της προσέλκυσης του καταναλωτικού κοινού στα ελληνικά εμπορικά καταστήματα της πόλης ,σε αντίθεση με την αμερικανικής προέλευσης ” blac Friday ” που ήδη άτυπα εδώ και μερικά χρόνια έχει άτυπα καθιερωθεί ,μια πρόταση που μπορεί συνολικά και σημαντικά να βοηθήσει την αγορά της Θεσσαλονίκης ,που αντιμετωπίζει ως γνωστόν πολλά προβλήματα
Ο κ. Ζιαμπάζης και τα μέλη της δημοτικής κίνησης ,τόνισαν στον κ. Φιλιππίδη ότι από ποια θέση βρεθούν οι ” Ενωμένοι Μακεδόνες ” στο δημοτικό συμβούλιο μετά της εκλογές της 26ης Μαΐου,θα πρωτοστατήσουν και θα επιμείνουν για την καθιέρωση της , ως επίσημη εμπορική δραστηριότητα της πόλης .
Στην συνάντηση επίσης παρουσιάστηκαν οι θέσεις της δημοτικής κίνησης για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας του παρεμπορίου ,από αλλοδαπούς ιδιαίτερα μικροπωλητές ,που έχει πλήξει ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη ευθύνη της σημερινής διοίκησης του Δήμου με δήμαρχο τον Γιάννη Μπουτάρη τα τελευταία 8 χρόνια ,που έχει επιδείξει αδικαιολόγητη ανοχή έως και στήριξη η απερχόμενη δημοτική αρχή σε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο , και τονίστηκε ιδιαίτερα και ως θέση των ΄΄ Ενωμένων Μακεδόνων ” η αυτονόητη άριστη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει γενικότερα του Εμπορικού Συλλόγου με την εκάστοτε δημοτική αρχή της πόλης, που δυστυχώς στα χρόνια της διοίκησης Μπουτάρη, δεν υπήρξε με αποκλειστική ευθύνη του σημερινού δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά του,ο κ. Φιλιππίδης ,άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον και σεβασμό της θέσεις και της προτάσεις των ” Ενωμένων Μακεδόνων για την στήριξη της εμπορικής δραστηριότητας της πόλης, που του ανέπτυξαν ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ,και τα μέλη της,υποψήφιο δημοτικοί σύμβουλοι .
Τον κ. Ζιαμπάζη συνόδευαν ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Μανουσάκης υπεύθυνος Τύπου της δημοτικής κίνησης,και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Γεράσιμος Βισβάνης.
Η συνάντηση της αντιπροσωπείας των ΄΄ Ενωμένων Μακεδόνων ” με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου ,πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σε ένα πολύ καλό κλίμα ,με την δέσμευση της δημοτικής κίνησης, για στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου,που θα είναι στην σωστή κατεύθυνση και για το καλό και την πραγματική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.