Ν.Μιχαλολιάκος: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=0A9r8rNZQ5k 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα”, όπου αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά, υπενθύμισε ότι πρώτος αυτός έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων το 2011 το θέμα της ανέγερσης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πρωτεύουσα. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια σημειώνοντας πως δεν ήταν τυχαία η αναφορά του πρωθυπουργού σε “αεροδρόμιο της Μίκρας” αντί για “αεροδρόμιο Μακεδονία”, η οποία είναι προάγγελος νέων προδοσιών.

Τόνισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, καθώς το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ψηφίσει όλα τα αντεθνικά νομοσχέδια χέρι – χέρι με τους εθνομηδενιστές κυβερνώντες και έστρωσε τον δρόμο για την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Ανέλυσε όλες τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός Βουλής ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, επαναλαμβάνοντας πως είναι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί για την ακύρωσή της. Εν αντιθέσει ο πρόεδρος της ΝΔ έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως θα εφαρμόσει την επαίσχυντη συμφωνία.

Απάντησε στα ψεύδη και τις συκοφαντίες για δήθεν συνεργασία Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας τον αποκλεισμό, την συνεχιζόμενη φίμωση και τις επιθέσεις του παρακράτους της αριστεράς κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ξεκαθάρισε πως στην Χρυσή Αυγή δεν έχουν θέση οπαδοί του Μνημονίου, αλλά μόνοι όσοι αγνοί και τίμιοι Εθνικοί Αγωνιστές.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα καταγράψουν άνοδο στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στηρίζεται από τις πλατιές μάζες της Ελληνικής νεολαίας.

Στην συνέχεια σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις στα εθνικά θέματα, την λαθρομετανάστευση και την οικονομία, ενώ δεν παρέλειψε να καταγγείλει την υποκρισία και την ανικανότητα του υπάρχοντος σαθρού πολιτικού κατεστημένου.

Τέλος, σημείωσε πως η υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων με τον Ηλία Κασιδιάρη θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, ενώ για το μείζον ζήτημα των αθρόων “ελληνοποιήσεων” επανέλαβε πως Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι!Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-suriza-kai-nd-oi-duo-opseis-tou-idiou-nomismatos-binteo#ixzz5k7qdCnN7