ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΜΒΡΟΣΙΟ

ΗΤΑΝ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ-ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ-ΑΝ ΓΥΡΝΟΥΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ

Για το θέμα που έχει ανακύψει μετά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, μίλησε στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV και στην εκπομπή ΤΑ ΛΕΜΕ με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, ο τ. Υπουργός και νυν υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής, δείχνοντας διάθεση να προσπεράσει γρήγορα το συγκεκριμένο ζήτημα επιχείρησε  να «ρίξει» τους τόνους σημειώνοντας ότι επρόκειτο για μια «εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα» όπως έκανε και άλλες τέτοιες επισκέψεις κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη. Φρόντισε μάλιστα να τονίσει το συναισθηματικό του ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να είναι σε ίδρυμα εξαιτίας κοινωνικών συνθηκών, αναφερόμενος και στα δικά του εφηβικά χρόνια κατά τα οποία πέρασε από 3 διαφορετικά ιδρύματα.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς ως έμπειρος πολιτικός δεν «υπολόγισε» τις αντιδράσεις που θα είχε μια τέτοια συνάντηση απάντησε πως είναι καλοπροαίρετος στη ζωή του ενώ παραδέχτηκε πως «γίνονται και λάθη». Τέλος όταν ρωτήθηκε εάν θα έκανε την επίσκεψη σε περίπτωση που ο χρόνος γυρνούσε πίσω, είπε «εγώ στο ίδρυμα θα πήγαινα»

Δείτε το απόσπασμα (Από το 1:02 έως 3:10)