Ενωμένοι Μακεδόνες, Στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Στην αγορά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης περιηγήθηκε σήμερα κλιμάκιο της δημοτικής κίνησης ” Ενωμένοι Μακεδόνες ” με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Ζιαμπάζη και υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους ,στο πλαίσιο των περιοδειών ,επαφών και συναντήσεων με του πολίτες και γενικότερα με την κοινωνία της πόλης.
Η αντιπροσωπεία των ” Ενωμένων Μακεδόνων ” βρέθηκαν στης παραδοσιακές αγορές Καπάνι και Μοδιάνο,περιηγήθηκαν σε καταστήματα της Αριστοτέλους με Εγνατία, και Τσιμισκή, όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και καταναλωτές που έκαναν τα πασχαλινά τους ψώνια ενημερώνοντας για της θέσεις του συνδυασμού μας ,και την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας και αγοράς.
Αξιοσημείωτη ήταν η ανταπόκριση των καταστηματαρχών και των καταναλωτών στην ανάπτυξη των θέσεων και προτάσεων των ” Ενωμένων Μακεδόνων ”, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Οι ” Ενωμένοι Μακεδόνες ” θα συνεχίσουν της επαφές τους,με την κοινωνία της πόλης, προκειμένου να κάνουν ευρέως γνωστό το πρόγραμμα και της θέσεις της δημοτικής μας κίνησης,ευελπιστώντας στην θετική αποδοχή των Θεσσαλονικέων,στης δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Προχωράμε δυνατά και Ελληνικά !