Στην 197η Επέτειο Ολοκαυτώματος της Νάουσας ο Νότης Μαριάς

Στην ηρωική πόλη της Νάουσας παρευρέθηκε το Σάββατο στις 4 Μαΐου και την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου 2019 ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς, για τις  εκδηλώσεις της 197ης επετείου του Ολοκαυτώματος.  

Ο Νότης Μαριάς συμμετείχε στην λιτανεία το βράδυ του Σαββάτου, ενώ το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και την Δοξολογία για την 197η επέτειο του Ολοκαυτώματος, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος.

Κατόπιν μετέβη στο «Χώρο Θυσίας-Στουμπάνου», όπου, μετά το τρισάγιο, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο της θυσίας των Ναουσαίων γυναικών που έπεσαν στον καταρράκτη της Αράπιτσας με τα παιδιά τους, για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. 

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Νότης Μαριάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «η αυτοθυσία των Ναουσαίων γυναικών με τα παιδιά τους θυμίζει σε όλους ότι οι Έλληνες υπερασπιζόμαστε την Πατρίδα μας πάσει θυσία και αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στο μπαράζ των προκλήσεων, στο οποίο επιδίδεται ο Ερντογάν στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ».