Ο λαός στην Ελλάδα παραμυθιάζεται

Από το 1974 μέχρι σήμερα… ο Λαός στην Ελλάδα παραμυθιάζεται, η διαπλοκή και οι δουλειές που μοιράστηκαν και θα μοιράζονται, λέγεται Ανάπτυξη, είναι Πρόοδος,μοιάζει με όραμα… και ο λαουτζίκος ακούει, διαβάζει, βλέπει και λιποθυμάει από ευτυχία… 

Δυστυχώς, όσοι κατακτούν την εξουσία, στην Ελλάδα έρχονται με “παραγγελίες”. Αναλαμβάνουν την κυβέρνηση βαδίζοντας σε συγκεκριμένα μονοπάτια…

Οι παροχές που ακούσαμε και θα ακούμε από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν ημερομηνίες λήξης, όσο οι δανειστές θα κάνουν «κουμάντο» παρατείνοντας τη Μνημονιακή Εποπτεία και μετά το 2022. Μοναδική ελπίδα για τον λαό είναι να δει πραγματικές δουλειές. Αυτές που θα του προσφέρουν θέσεις να δουλέψει, για χρόνια και όχι να μοιράζεται μια θέση εργασίας σε δυο ανέργους. 

Τα επόμενα χρόνια δυστυχώς το όριο της φτώχειας θα βρεθεί σε υψηλότερα επίπεδα, διότι, εκτός από τη μείωση των εισοδημάτων δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία, οι λεγόμενοι «φτωχοί εργαζόμενοι», οι άνθρωποι δηλαδή οι οποίοι εργάζονται και… θα εργάζονται με ευέλικτη μορφή απασχόλησης και οι αμοιβές τους κυμαίνονται από 200 έως 300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή κάτω από 4.150 ευρώ ετησίως που είναι το όριο της φτώχειας σήμερα. 

Τα μόνα πραγματικά λεφτά που μένουν είναι, ότι έχει ο καθένας στην τσέπη του, να τα βγάλει πέρα. Γι’ αυτό ράψτε τσέπες και ξεχάστε τις παροχές.

Ας το έχουν υπόψιν τους οι ψηφοφόροι όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη…

Χαράλαμπος Περβανάς

Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ – ΠΑΤΡΙΕ.