Μητσοτάκης από την Πάτρα: Στοχευμένες προσλήψεις σε νοσοκομεία, σχολεία και αστυνομία

Ïìéëßá ôïõ ÐñïÝäñïõ ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò óôçí ÐÜôñá, ÄåõôÝñá 20 ÌÜç 2019. (EUROKINISSI/ ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)

η δέσμευση του να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις στους βασικούς τομείς του Δημοσίου που είναι υποστελεχωμένοι προέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύθηκε, ότι εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, θα προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις νοσηλευτών στα νοσοκομεία που έχουν ελλείψεις, εκπαιδευτικών με προτεραιότητα στα σχολεία ειδικής αγωγής, αλλά και 1500 αστυνομικών οι οποίοι στο σύνολο τους θα ενταχθούν στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στις γειτονιές και τους δρόμους.

Στοχευμένες προσλήψεις και όχι ρουσφέτια
Την επιλογή των στοχευμένων προσλήψεων θα την αναδείξει ο κ. Μητσοτάκης και τις επόμενες μέρες σε αντιδιαστολή με την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρά κατά κανόνα σε ρουσφερολογικού χαρακτήρα προσλήψεις που δεν έχουν στόχο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.

Οι προτεραιότητες της ΝΔ: Υγεία-Παιδεία-Ασφάλεια
Το τρίπτυχο Υγεία-Παιδεία-Ασφάλεια αποτελούν τις προτεραιότητες της ΝΔ -όπως ανέφερε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ στην Πάτρα-, καθώς η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε αυτούς τους τομείς εκτιμάται οτι θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητα των πολιτών.

«Οι συνταξιούχοι δεν εξαγοράζονται με κόλπα της τελευταίας στιγμή»
Φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ τις προεκλογικές παροχές του Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες δεν παρασύρονται».
Τόνισε «οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια, δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Πρόσθεσε μάλιστα «εμείς δεν είμαστε, ούτε με τους πολλούς, ούτε με τους λίγους. Είμαστε με όλους τους Έλληνες και η δουλειά μας, η δουλειά μου προσωπικά είναι να ενώσω την Ελλάδα σε μία πορεία προς ένα πιο φωτεινό μέλλον, το μέλλον που μας αξίζει, το μέλλον που μας αναλογεί».

Ξεκάθαρο μήνυμα για κουκουλοφόρους και άσυλο
«Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί», είπε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/nd-proslipseis-nosokomeia-sholeia-astynomia