ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τους εργαζόμενους στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο κύριος Ψωμιάδης συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Σε συζήτηση που είχε μαζί τους τόνισε το γεγονός πως στα χρόνια της παρουσίας του στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είχε μια άριστη σχέση με τους υπαλλήλους και πως κανείς ποτέ δεν έχασε τη δουλειά του.

«Όπως ξέρετε, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, θα είσαστε οι πολυτιμότεροι συνεργάτες μας την επόμενη ημέρα στην κοινή προσπάθεια για να βρει ο δήμος Θεσσαλονίκης τη χαμένη του αίγλη. Δεσμεύομαι ενώπιον σας, πως καμία απόφαση δεν θα λαμβάνετε ερήμην των εργαζομένων, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση με τους Συλλόγους σας. Σεβασμός στους εργαζόμενους, αυτό είναι το μήνυμα μου» επισήμανε, ενώ από την πλευρά τους οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα.