Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος: Να μην γίνεται κανένα Gay Pride στην Ελλάδα, θυμίζει του Κουτρούλη το γάμο

Ο Βασίλειος Κωστέτσος με αφορμή το Athens Pride 2019 που έγινε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τόνισε πως δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να γίνεται κανένα Pride στην Ελλάδα.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφερόμενος στο Athens Gay Pride, επεσήμανε, πως είναι πολλοί λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν την ουσία του θεσμού, ενώ οι περισσότεροι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν για προσωπικό τους όφελος. Καταγγελτική ήταν η στάση του και απέναντι στον ελληνικό λαό, χαρακτηρίζοντάς τον απολίτιστο και κομπλεξικό.

Βασίλειος Κωστέτσος: Το Pride θυμίζει περισσότερο πανηγύρι
Συγκεκριμένα, ο Βασίλειος Κωστέτσος σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Για εμένα προσωπικά, προτιμώ να μην γίνεται κανένα pride στην Ελλάδα! Γιατί είμαστε ένας απολίτιστος λαός με κόμπλεξ, με καμία επίγνωση του τι σημαίνει και του γιατί γίνεται! Απλά μου θυμίζει ένα πανηγύρι μεταξύ πολιτικού συλλαλητηρίου, διαδήλωσης και πολιτικής συγκέντρωσης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών! Με καρικατούρες γελοίων ντυσιμάτων -χωρίς καμία αισθητική- που περισσότερο μου θυμίζει του «Κουτρούλη τον γάμο» παρά… pride!

Όπου γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από γελοίους πολιτικούς που δήθεν χαίρονται και το υποστηρίζουν μόνο και μόνο για ψηφοθηρία! Από καλλιτέχνες που επίσης χρησιμοποιούν τον gay κόσμο, ενώ ουσιαστικά τον… σιχαίνονται, όπως και οι παραπάνω πολιτικοί βέβαια!

Όπου ο καθείς πικραμένος χρησιμοποιεί το pride για να διαδηλώσει την «μαλ…» του: όπως να προβάλει τα κόμπλεξ του μέσω η χρησιμοποιώντας την θρησκεία, είτε να βεβηλώσει εκτός από τα θεία σύμβολα του πολιτισμού της ιστορίας ή της πατρίδας…! Είτε να αποπροσανατολίσει ενδυματολογικά δίνοντας άλλη εντύπωση για τον gay κόσμο.

Οπότε ας κάτσουν στα αυγά τους όλοι και ας αφήσουν ήσυχο αυτόν τον θεσμό για εκεί που καταλαβαίνουν τον νόημα του! Για λαούς που έχουν κουλτούρα, γνώση και παιδεία στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Ας μάθουν να μεγαλώνουν και να μεγαλώνουμε μέσα σε σωστές οικογένειες, με γνώση στις ανθρώπινες σχέσεις, τα θέλω, τις σεξουαλικές επιλογές, τις πολιτικές επιλογές…κ.α πολλά….! Γιατί θέλουμε πολλά έτη φωτός ακόμα… «πλην των άλλων», και γι’ αυτό!».Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/xespa-o-kostetsos-na-min-ginetai-kanena-pride