Πάνω από όλα το κόμμα και το συμφέρον

ΦΩΤΟ:NAFTEMPORIKI

Εννιά μέρες έμειναν για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και τα κόμματα κάνουν ήδη τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα των εκλογών, όχι για το πως θα λύσουν τα προβλήματα των πολιτών που συνεχώς διογκώνονται, αλλά για το πως θα επιβιώσουν οι κομματικοί τους σχηματισμοί! Επικρατεί μια πλήρης αδιαφορία για τον πολίτη, ο οποίος του πληρώνει την βουλευτική τους αποζημίωση, αλλά και την κομματική επιδότηση. Μάλιστα, πλέον, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα και δεν προσπαθούν καν να κρύψουν ότι ενδιαφέρονται μόνο για το κόμμα, την τσέπη και το προσωπικό τους συμφέρον.

Σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι θα γίνει τα επόμενα δύο χρόνια και κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, αρνούνται κατηγορηματικά να δεσμευτούν ενώπιον του Συλλόγου για θέματα που αφορούν την προστασία και το κοινό συμφέρον του έλληνα καταναλωτή. Για ποιο λόγο; Τι συμφέροντα εξυπηρετούν, αν όχι αυτά των πολιτών;”.

Είναι παραπάνω από προκλητικό να υπάρχουν τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και ο μεν ΣΥΡΙΖΑ να ασχολείται με την σύσταση της μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας της Αριστεράς και η δε Νέα Δημοκρατία για το πως θα ενώσει την κεντροδεξιά με την παραδοσιακή δεξιά. Είναι λυπηρό να κοροϊδεύουν τον ψηφοφόρο κατάμουτρα και ακόμα πιο λυπηρό ο ψηφοφόρος να τους ψηφίζει…