Νίκος Ταχιάος: Δουλειές και ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Νίκος Ταχιάος σε καφέ κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Βρέθηκε με νέους επιστήμονες, επιχειρηματίες και φοιτητές και κουβέντιασε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν. Η ανεργία των νέων και η υποαπασχόληση ήταν τα βασικά ζητήματα.  
«Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει ρότα, πηγαίνει μπροστά. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να είναι παρόντες, να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτήν την αλλαγή. Για την  Ν.Δ. είναι προτεραιότητα να μπορέσουν οι νέοι να προκόψουν στην πατρίδα μας. Να βγει ο τόπος από την μιζέρια της κρίσης και των επιδομάτων. Να ξεκολλήσουμε τις επενδύσεις και υπάρξουν δουλειές, ποιοτικές δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς» τόνισε ο Νίκος Ταχιάος.
Ο υποψήφιος βουλευτής άκουσε τους προβληματισμούς τους και συμμερίστηκε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. «Δεν είναι εύκολο να χαϊδέψεις τα αυτιά των νέων ανθρώπων. Έχουν βαρεθεί να ακούν μεγάλα λόγια. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. και εμείς που συμμετέχουμε, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα λόγια πράξη», είπε.
Ο Νίκος Ταχιάος  συζήτησε με τους καλεσμένους του για το σχέδιο που έχει η παράταξη της Ν.Δ. και αφορά την σύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας και τα κίνητρα για την νεανική επιχειρηματικότητα
 «Η  σημερινή κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό  περιβάλλον για το επιχειρείν, δεν ευνοεί την ανάπτυξη μιας νέας επιχείρησης. Η Νέα Δημοκρατία θα δημιουργήσει τις συνθήκες ανάπτυξης για την νέα εποχή και νέοι άνθρωποι γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες και την αξία μιας καλής ιδέας κι ενός καλοστημένου business plan. Με τη μόρφωση και την καλλιέργεια που έχει η γενιάς σας, μπορείτε να μεγαλουργήσετε, αξιοποιώντας  τις λαμπρές προοπτικές που έχετε  σε έναν  ανταγωνιστικό παγκοσμιοποιημένο και ψηφιακό κόσμο», κατέληξε. 
Input caption text here. Use the block’s Settings tab to change the caption position and set other styles.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310 273632 & 2310 262386

Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρία Ζερβοχωρίτου – 6945465719

Το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο είναι:
press[at]tachiaos.gr
Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε αυτά τα μηνύματα;
Μπορείτε να Επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας ή να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών.