Επίσκεψη Κας.Φώφης Γεννηματά στο περίπτερο LTFN –OET-HOPE-A

Το περίπτερο του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης LTFN, της Εταιρείας ΟΕΤ Organic Electronics Technologies και του Ελληνικού Συνδέσμου Οργανικών Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών HOPE-A , επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

Η κ Γεννηματά ενημερώθηκε  από τον Επίκουρο Καθηγητή Αργύτη Λασκαράκη, υπεύθυνο της ομάδας Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών του Eργαστηρίου, για τις δράσεις του LTFN, τα επιτεύγματα και τις καινοτόμεςτεχνολογίες στο χώρο της έρευνας αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα.

Ο Δαρείος Δημητρίου, Business Development Manager της Organic Electronic Technologies , παρουσίασε στην κ Γεννηματά τα καινοτόμα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας , τα οποία καλύπτουν τον τομέα της Ενέργειας και του Φωτισμού, της Αυτοκίνησης, των Κατασκευών, Αισθητήρων και Έξυπνης Συσκευασίας . Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ευχήθηκε καλή επιτυχία, ενώ όπως ανέφερε αναμένει την εξέλιξη όλων αυτών των καινοτόμων προϊόντων και εφαρμογών.