Δήμος Πειραιά : Έκκληση σε δημότες και επαγγελματίες για την καθαριότητα στην πόλη

Σκουπίδια σωρεύονται στους δρόμους του Πειραιά λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , Κυριακή 25 Ιουνίου 2017. Συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να εκτιμήσει την πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για το θέμα των συμβασιούχων του τομέα καθαριότητας των δήμων των οποίων έχει λήξει η οχτάμηνη σύμβαση και βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διαρκείας . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες της πόλης μας να διαχειριστούν με τη  μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους.Εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα σε όλους τους Δήμους, η οποία είναι σε εξέλιξη, θα υπάρξουν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων και στον Πειραιά  τις επόμενες μέρες.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες της πόλης μας να διαχειριστούν με τη  μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους.

Ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να  διασφαλίσει τη δημόσια υγεία και να περιοριστούν τα προβλήματα που θα υπάρξουν.

Η συμβολή και η συνεργασία των πολιτών είναι καθοριστική, προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πηγή:
https://www.in.gr
h