Καλαμάτα: Η βλάβη στο απορριμματοφόρο έσωσε το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο απορριμάτων στην πόλη της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας το βρέφος ζει από θαύμα. «Ηταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή «σηκώνεται» από τις 05:00 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν, δήλωσε στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha.

Καλά στην υγεία του το βρέφος που εγκαταλείφθηκε
Το βρέφος που είναι αγοράκι εντοπίστηκε το πρωί σε κάδο στο κέντρο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους και όπως όλα δείχνουν είχε γεννηθεί πριν μερικές ημέρες και είναι καλά στην υγεία του.

Το μωράκι εντόπισε μια γυναίκα στις 6:40 όταν πήγε στον υπόγειο κάδο προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια της. Τότε άκουσε το κλάμα του μωρού που βρισκόταν μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών και ειδοποίησε την αστυνομία. Πλέον, το βρέφος βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του προκειμένου να γίνει γνωστός ο λόγος εγκατάλειψης του μωρού.

Πληροφορίες από tharrosnews.gr
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kalamata-blabi-aporrimmatoforo-esose-brefos-brethike-kado