Βούγιας στηρίζει… Πόπη Καλαϊτζή

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 22 Μαΐ 2014 - 12:14

Τελευταία Ενημέρωση: 12:14

Τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της αντιπεριφερειάρχου κεντρικής Μακεδονίας Πόπη Καλαϊτζή, εξήγησε στο radio1d.gr ο πρώην υφυπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας.

 

Είπε ότι γνωρίζει χρόνια την κ. Καλαϊτζή και εκτιμά τη θαραλλέα στάση της ως επάρχου Λαγκαδά. «Ξέρω το επιστημονικό της έργο και τις ικανότητές της», είπε. Παραδέχθηκε ότι με τη στήριξη που προσφέρει στην κ. Καλαϊτζή, στην ουσία τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωάννίδη. «Το έκανα στο β’ γύρο, γιατί την πρώτη Κυριακή των εκλογών στήριξα την υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου», πρόσθεσε.

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε στήριξη του Σταύρου Καλαφάτη για τον δήμο Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ανήκει στη «Πρωτοβουλία» άσχετα που δεν του δόθηκε τελικά η δυνατότητα να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την συγκεκριμένη παράταξη. «Το πρόγραμμα του κ. Καλαφάτη είναι καινούργιο και ενδιαφέρον, αλλά δεν πρόλαβα να το μελετήσω. Νομίζω ότι δεν είχε αρκετό χρόνο για να αναπτύξει τις θέσεις του στους Θεσσαλονικείς», κατέληξε.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr