Βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στη Θράκη και στη Χαλκιδική και από τις μεσημεριανές ώρες σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τις μέγιστες στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνούν τους 20, από 15 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 16 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

 

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό κόλπο το δυτικό ρεύμα θα πνέει ενισχυμένο στα 6 με 7 μποφόρ.

 

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

 

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το βράδυ, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.