Έληξε ο αποκλεισμός των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από τις καθαρίστριες

Αποχώρησαν από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ελευθερώνοντας την είσοδό τους.

Προηγουμένως, αντιπροσωπεία των καθαριστριών είχε συνάντηση με τον γραμματέα της ΚΕ του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη.

 

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση, έπειτα από την ενημέρωση που έγινε από την αντιπροσωπεία των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, επανέλαβε την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

 

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομκών πραγματοποιήσαν από το πρωί καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαρ.Τρικούπη.

 

Από νωρίς το πρωί ο κ. Ανδρουλάκης, ο κ. Σαλαγιάννης και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είχαν ζητήσει από τις καθαρίστριες να ξεμπλοκάρουν την είσοδο και εν συνεχεία να έχουν συνάντηση στα γραφεία ώστε να ακούσουν και να μεταφέρουν τα αιτήματά τους.

Επιπλέον, οι κ. Σαλαγιάννης και κ. Αλ Σάλεχ σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν μαζί τους στην είσοδο συμμερίστηκαν ότι έχουν δίκιο εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση.

Οι απολυμένες καθαρίστριες αν και δέχονταν να υπάρξει συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη, από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος απουσιάζει από την Αθήνα, επέμεναν ότι θα ξεμπλοκάρουν την είσοδο των γραφείων του κόμματος και θα αποχωρήσουν αφότου όμως πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ενώ ζητούσαν και διαβεβαίωση ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση του κόμματος, υπέρ της επαναπρόσληψής τους.