Στη Βουλή σήμερα μετά από 7 μήνες Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα γίνει σήμερα το πρωί η μεταγωγή Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού στην Βουλή, όπου θα συζητηθεί η άρση της ασυλίας τους.

Οι τρεις προφυλακισμένοι θα φτάσουν στην Βουλή γύρω στις 11:30, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα αναχώρησής τους από τις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της μεταγωγής Μπούκουρα και Γερμενή, τα μέτρα θα είναι αυστηρά τόσο εκτός, όσο και εντός του κτιρίου, και βέβαιο είναι πως και αυτή τη φορά θα απαγορευτεί η είσοδος επισκεπτών στα θεωρεία της αίθουσας της Ολομέλειας.

Και οι 3 προφυλακισμένοι αναμένεται να λάβουν το λόγο, ενώ τα βλέμματα όλων θα είναι εστιασμένα και στις ομιλίες τους αλλά και στις τυχόν αντιδράσεις των Χρυσαυγιτών και τον ενδεχόμενο κάποιου επεισοδίου….

 

Κι ενώ η Ολομέλεια θα καλείται να ψηφίσει για την άρση της ασυλίας τους, η Χρυσή Αυγή από τις 08:30 το πρωί θα διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. 

 

Μιχαλολιάκος και Λαγός κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο Χρηστός Παππάς κατηγορείται για την κατοχή παράνομου σχεδίου. 

Πρόκειται για συμπληρωματικές κατηγορίες σε αυτές της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.