Αραιές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια ηπειρωτικά, στην Κρήτη και πιθανόν σε περιοχές των Κυκλάδων και του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα .Τις θερμές ώρες της ημέρας σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 32 βαθμούς στο Βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

 

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή σημαντική εξασθένηση, και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

 

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί, αλλά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σημαντικά.

 

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.