«Να κάνουμε υπερήφανους τους Έλληνες» είπαν Μανωλάς και Τζαβέλλας

Έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του Μουντιάλ και να σταθεί απολύτως ανταγωνιστικά απέναντι στους αντιπάλους της είναι η Εθνική Ελλάδας, όπως δήλωσαν οιΚώστας Μανωλάς και Γιώργος Τζαβέλλας στην καθιερωμένη καθημερινή συνέντευξη Τύπου των διεθνών.

«Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από την Ελλάδα, αλλά προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Η δουλειά μου ανταμείβεται. Δοξάζω τον Θεό που είμαι υγιής και μπορώ να παίζω το αγαπημένο μου άθλημα» είπε ο Μανωλάς.

Για την πρεμιέρα με την Κολομβία ο Τζαβέλλας υπογράμμισε ότι «είμαστε διαφορετικές ομάδες αλλά μένουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας κομμάτι. Είναι στο χέρι μας να αντιμετωπίσουμε την Κολομβία. Θα είναι πολύ δύσκολο να μας βάλουν γκολ και πρόκειται να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».

 

Όπως είπε ο Μανωλάς «η Κολομβία έχει παίκτες κλάσης στην επίθεση αλλά κάθε Έλληνας έχει πολλές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έχει παίξει στο παρελθόν και δεν πρέπει να φοβηθούμε, αλλά να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το Σάββατο».

Ο Τζαβέλλας από την πλευρά του επισήμανε ότι «υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Το παιχνίδι της Κολομβίας είναι λίγο άναρχο όταν δεν της βγαίνουν πράγματα και αν καταφέρουμε να τους εξουδετερώσουμε εκεί, θα τα πάμε καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ καιρό πάνω σε αυτή την επίθεση και πιστεύω πως θα φανούμε αντάξιοι. Ακόμη και να μην κερδίσουμε, νομίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».