Καλές καιρικές συνθήκες με παροδικές νεφώσεις

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα, περιμένουμε σήμερα.Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Ανατολική Μακεδονία θα είναι τοπικά έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά οι μέγιστες στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

 

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στο Σαρωνικό νότιοι σχεδόν μέτριοι.

 

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.