ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας σήμερα και συγκέντρωση στο ΥΠΟΙΚ

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις απολυμένες καθαρίστριες καλεί η ΑΔΕΔΥ σήμερα, στο υπουργείο Οικονομικών, στις 14:00 το μεσημέρι. Παράλληλα, κηρύσσει παναττική στάση εργασίας από τις 13:30 έως τη λήξη του ωραρίου.

 

«Οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, έχουν το δίκιο με το μέρος τους. Γι’ αυτό θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την επαναπρόσληψή τους. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

 

«Καλούμε όλα τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους με ψηφίσματα και με την παρουσία τους έξω από το Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή, 13 Ιουνίου και ώρα 14:00 σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες, σε συγκέντρωση καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, στο Υπ. Οικονομικών (Καραγιώργη Σερβίας και Νίκης). Για να δοθεί η δυνατότητα για τη συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζόμενων στο Δημόσιο στη συγκέντρωση συμπαράστασης, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Παναττική στάση εργασίας για την Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014, από τις 13:30 έως τη λήξη του ωραρίου», σημειώνεται ακόμη.