Κουβέλης: Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ

Την αντίθεση της ΔΗΜΑΡ στην πώληση της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων των εργαζομένων.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης και η ανάγκη να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

 

«Η ΛΑΡΚΟ είναι μια εταιρεία, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί με εξαιρετική επιτυχία. Ήδη, καταγράφει σημαντικά βήματα προς τα μπροστά και έχει και τη σχετική της κερδοφορία. Σε καμία περίπτωση η ΛΑΡΚΟ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί και να πουληθεί. Έχει δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη μιας τεράστιας περιοχής» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Φ.Κουβέλης σημειώνοντας:

«Η ΛΑΡΚΟ υπηρετεί αποφασιστικά και την απασχόληση, δίνοντας εργασία σε συμπολίτες μας, οι οποίοι εργάζονται σ’ αυτήν με υπευθυνότητα και υψηλή τεχνογνωσία. Θα ήταν έγκλημα για τη χώρα και για το δημόσιο συμφέρον να ξεπουληθεί η ΛΑΡΚΟ. Εμείς αγωνιζόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ που μπορεί να είναι σπουδαίο».

 

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης.