Καιρός: Ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες με παροδικές νεφώσεις και μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε σήμερα. Το απόγευμα μεμονωμένες μπόρες θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 40 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στις Κυκλάδες να μην ξεπερνάει τους 33 βαθμούς.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανοιχτά νοτιοανατολικοί μέτριοι.

 

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

 

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι.