Πλατφόρμα εκπαίδευσης και εύρεσης εργασίας από τη SAP και στην Ελλάδα

Επενδύει στη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού κοινού και των φοιτητών

Η SAP, κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού, ανακοινώνει τη λειτουργία της πλατφόρμας Academy Cube και στην Ελλάδα, ενδυναμώνοντας παράλληλα το πρόγραμμα SAP University Alliances. 

Το Αcademy Cube αποτελεί μία πλατφόρμα της SAP, η οποία λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέρει δυνατότητα εκπαίδευσης και job matching σε φοιτητές, νέους πτυχιούχους, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, με στόχο τη δυναμική είσοδο του στην αγορά εργασίας, Μέσα από την πλατφόρμα Academy Cube, πλέον και στην Ελλάδα, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να εκπαιδευθεί δωρεάν σε τομείς του ενδιαφέροντός του και παράλληλα να καταχωρήσει το βιογραφικό του ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του εταιρείες με ανοιχτές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ του.  

Επιπλέον, σταθερά προσηλωμένη στη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ του επιχειρηματικού κοινού και των φοιτητών, η SAP επενδύει στην παγκόσμια πρωτοβουλία University Alliances.

 

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα η εταιρεία στοχεύει στη διάχυση της γνώσης στους φοιτητές, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων  τους και τη διαμόρφωση ενός καινοτόμου τρόπου σκέψης και δράσης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το επαγγελματικό τους προφίλ και φέροντας τους πιο κοντά στο χώρο των επιχειρήσεων. 

Μέσα από εκπαιδεύσεις στο SAP HANA, Mobility Platform, Business Intelligence, Design Thinking και άλλες λύσεις, και μέσα από φοιτητικούς διαγωνισμούς καινοτομίας κι επιχειρηματικότητας, όπως το InnoJam και το Entrepreneurship program, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση της εκπαίδευσης του μέλλοντος. 

Μέχρι στιγμής η λίστα των μελών του προγράμματος University Alliances αποτελείται από 9 πανεπιστήμια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στα οποία πραγματοποιούνται όλες οι παραπάνω δραστηριότητες.