Μάλια: Μεθυσμένος Βρετανός έκανε την εκκλησία… american bar! Χόρευε ημίγυμνος την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Από κάθε έλεγχο δείχνει να ξεφεύγει η κατάσταση στα Μάλια, με τους στερημένουςτουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή και επιδίδονται σε διαγωνισμούς… καφρίλας. Τελευταίο “χτύπημα” ένας 19χρονος Βρετανός, που μετά από μεγάλες ποσότητες αλκοόλμπήκε στην εκκλησία και χόρευε ημίγυμνος!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, ο 19χρονος,  το πρωί της περασμένης Κυριακής, πέταξε τα ρούχα του, μπήκε στο ναό και άρχισε να χορεύει.

Σαστισμένοι οι ιερείς και οι πιστοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία, παρακολουθούσαν την απίστευτη σκηνή με τον Βρετανό να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.
 

Ο 19χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων.

Ο π. Εμμανουήλ Βασιλάκης, ανέφερε πως κάποια άτομα, είχαν την… ευφυέστατη ιδέα να τον παροτρύνουν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, αφού πρώτα τον έπεισαν πως επρόκειτο για… ντίσκο.

“Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε στο κέντρο του ναού. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες του και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μέσα στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει. Όταν προσπάθησε να μπει στο Ιερό, του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός κάτι είπε, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν δυνατό παιδί, χρειάστηκαν άλλα 5 άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία”, είπε ο εφημέριος του ναού.

Πηγή: flashnews.gr