Τεράστιο σκάνδαλο με τη Βανέσα Μέι και συλλήψεις στη Σλοβενία

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια τη Βανέσα Μέι και τα στοιχεία που δείχνουν πως η διάσημη Βρετανίδα μουσικός προκρίθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι με πλαστές επιδόσεις.

To πρωί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας για αλλοίωση αποτελεσμάτων της Βανέσα Μέι σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουν να πριοκριθεί για το Σότσι.

 

Για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς η δημοφιλής βιολίστρια έπρεπε να περάσει από τέσσερα προκριματικά μίτινγκ στο γιγαντιαίο σλάλομ, στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Σλοβενία και την Ελβετία.

 

Σύμφωνα με την χιονοδρομική ομοσπονδία της Σλοβενίας, βρέθηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έγινε παραποίηση στους χρόνους, αλλά και στην κατάταξη. Η λίστα των συμμετοχών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αθλήτρια που δεν αγωνίστηκε, ενώ και οι ημερομηνίες που αναφέρονται δεν είναι οι πραγματικές.

 

Η διάσημη Βρετανίδα μουσικός Βανέσα Μέι μετά την πρόκριση της είχε ζητήσει από την Ταϊλάνδη (χώρα καταγωγής του πατέρα της) τη μοναδική δήλωση συμμετοχής που έχει στη διάθεσή της, η οποία έγινε δεκτή.

 

Γεννημένη στην Σιγκαπούρη από Ταϊλανό πατέρα και Κινέζα μητέρα, η 36χρονη διεθνούς φήμης βιολίστρια έχει σαν χόμπι το αλπικό σκι και με βάση τα επίσημα αποτελέσματα κατέχει την 3.166η θέση στον κόσμο.

 

 

Πηγή: filathlos.gr