Φοροελαφρύνσεις και αύξηση δόσεων ζητά ο Αργύρης Ντινόπουλος

«Αν δεν μειώσουμε τους φόρους, δυστυχώς, θα βλέπουμε τους ψηφοφόρους να μειώνονται δραματικά» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος.

«Εν πάση περιπτώσει, η τρόικα μπορεί να λέει τα δικά της, αλλά ας έρθει να δει και τι συμβαίνει και στην ελληνική κοινωνία. Αν δεν κάνουμε αυτές τις φοροελαφρύνσεις και την αύξηση των δόσεων, δεν θα πληρώνει και κανείς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές» πρόσθεσε.

 

Αναφερόμενος στο ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο είπε, μεταξύ άλλων: «Πράγματι, οι απολύσεις ήταν ένα μεγάλο αγκάθι, όμως βλέπετε ότι το αγκάθι αυτό φαίνεται να κλείνει μέσα στο 2014. Δηλαδή, η τρόικα δεν ζητάει απολύσεις από το 2015 και μετά. Αυτές οι 6.500 απολύσεις του 2014 νομίζω ότι, τέλος πάντων, έχει βρεθεί αυτή η δεξαμενή. Σε κάθε περίπτωση, στο υπουργείο Εσωτερικών δεν προβλέπονται απολύσεις για το 2014, δεν προβλέπονται άλλες απολύσεις και είναι αυτό το οποίο είπα και στο παρελθόν, ότι πλήρωσε βαρύ τίμημα στις απολύσεις η τοπική αυτοδιοίκηση με τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς».