Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τους συνεργούς του Ν.Μαζιώτη -Στην δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες

Μετά τις έρευνες στο διαμέρισμα του Αμαρουσίου, όπου εντοπίστηκε το σπίτι του Ν.Μαζιώτη, το πρωί του Σαββάτου νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στο Ν.Κόσμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έχουν εντοπιστεί αλεξίσφαιρα γιλέκα. 

Η Αντιτρομοκρατική έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στον εντοπισμό των συνεργών του Ν.Μαζιώτη και για το λόγο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα σειρά φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το «δεξί χέρι» του Ν.Μαζιώτη εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μετά από εισαγγελική διάταξη, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. περίμενε από χθες, Παρασκευή, στη δημοσιότητα δόθηκε και το όνομα του καταζητούμενου. 

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Πετράκο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στις ληστείες τραπεζών στην Ακράτα Αχαΐας και στα Μέθανα, μαζί με τον Ν.Μαζιώτη.

Παράλληλα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν άγνωστους δράστες, συνεργούς του Ν.Μαζιώτη, που προέρχονται από τις ληστείες στις τράπεζες.

 

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών από άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις που ερευνά η Αντιτρομοκρατική

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου 150 άτομα πραγματοποιούν συγκέντρωση συμπαράστασης στον Ν.Μαζιώτη, έξω από τον Ευαγγελισμό.