Ήταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού για 45 λεπτά -Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Ολοι άλλοι οδηγοί τον κοιτούσαν με απορία. Ενδεχομένως ο ίδιος να ένιωθε μεγαλύτερη έκπληξη, πιστεύοντας ότι για κάποιο λόγο δεκάδες αυτοκίνητα κινούνται ανάποδα στην εθνική οδό. Μόνο που ήταν εκείνος που είχε κάνει το λάθος που από τύχη δεν προέβη μοιραίο. 

Ενας 80χρονος άνδρας προκάλεσε πανικό στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών, στην οποία κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα επί 14 χιλιόμετρα. Ο ηλικιωμένος για άγνωστο λόγο μπήκε στο λάθος ρεύμα λίγο πριν από τα διόδια του Ισθμού, παρασύροντας στο διάβα του κορίνες, μπάρες και προστατευτικά που είχαν τοποθετηθεί για τα έργα που γίνονται εκεί. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, μόλις ειδοποιήθηκαν έστειλαν έναν υπάλληλο περιπολίας, προκειμένου να ενημερώνει τους οδηγούς για τον κίνδυνο και να μειώσουν την ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Τροχαία. Χαρακτηριστικό είναι πως και ο ίδιος ο ηλικιωμένος προσπέρασε τον υπάλληλο που ενημέρωνε τους υπόλοιπους οδηγούς, παρότι εκείνος του φώναζε από το μεγάφωνο. 

Τελικά, σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να συλλάβει τον οδηγό στο ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.