Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί που αγνοούνταν στην Καλαμάτα -Ανασύρθηκαν οι σοροί τους

Ανασύρθηκαν έπειτα από επιχείρηση ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας οι σοροί των δύο ανδρών από δύσβατη περιοχή στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη.

 

Οι σοροί τους είχαν εντοπιστεί χθες λίγο πριν νυχτώσει και επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για τους δύο φίλους, 26 και 25 ετών από τη Μεσσηνία και τη Σάμο, που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης.

 

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού έχουν δεχτεί σφαίρες από κυνηγετικό όπλο στο σώμα και στο κεφάλι. Εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.

 

Η μηχανή, με την οποία τα θύματα έφυγαν για βόλτα, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

 

Η αστυνομία μιλά για εγκληματική ενέργεια που ενδεχομένως οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 
 

Δημοσιεύματα στο Internet παρουσιάζουν φωτογραφίες των δύο θυμάτων από το Facebook, στις οποίες φαίνονται να έχουν στα σώματά τους τατουάζ που παραπέμπουν στον χώρο της Χρυσής Αυγής. 

Ωστόσο, από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται η σχέση τους με την οργάνωση, ούτε αποδίδεται το έγκλημα σε ιδεολογικούς λόγους.

Οι δύο νεαροί ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με μηχανή από την Καρδαμύλη για την Καλαμάτα, χωρίς ωστόσο να φτάσουν ποτέ.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.