Δύο 19χρονοι πίσω από τη διπλή δολοφονία στη Μεσσηνία

Δύο νεαροί άνδρες 19 ετών βρίσκονται πίσω από το διπλό φονικό που διαπράχθηκε την Τρίτη σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Ο ένας εκ των δύο νεαρών έχει συλληφθεί και ομολόγησε την πράξη του, ενώ ο δεύτερος αναζητείται.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κίνητρο της δολοφονίας αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών σχετικά με προμήθεια αναβολικών.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυό δράστες είχαν καταβάλει το ποσό των 800 ευρώ για αγορά αναβολικών, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ανακρινόμενος ο 19χρονος κρατούμενος, το ένα εκ των θυμάτων αθέτησε τη συμφωνία τους, αρνούμενος να τους παραδώσει τα συμπληρώματα.

 

Η αστυνομία οδηγήθηκε στην εξιχνίαση του εγκλήματος μέσω του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δύο νεαροί. Το όχημα εντοπίστηκε από τις Αρχές και στο εσωτερικό του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ τόσο το αυτοκίνητο, όσο και το όπλο ανήκαν στην οικογένεια του 19χρονου που έχει συλληφθεί.

 

Το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από έρευνες της αστυνομίας βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα.

 

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, βρέθηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης σε φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. 

Όπως έγινε γνωστό, και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των 10 εκατοστών και έφεραν πολλαπλά τραύματα, ενώ ο ένας από αυτούς έφερε τραυματίστηκε και κοντά στον αυχένα.