Μακρή: Στηρίζω Τσίπρα – στην Κοζάνη όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ

Την ενεργή υποστήριξή της στην αξιωματική αντιπολίτευση αποκάλυψε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Κοζάνης, μετά το «διαζύγιο» με τους Ανεξάρτητους Ελληνες,

 

Το βράδυ της Κυριακής η κ.Μακρή παρευρέθηκε στη γιορτή που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τον πρόσφατο γάμο της.

 

«Θα στηρίξω με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θεωρώ ότι στις εκλογές πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει καθαρή λαϊκή εντολή και αυτοδυναμία να κυβερνήσει. Για να φύγουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν τη χώρα», φέρεται να δήλωσε η κ.Μακρή.

 

Η επιλογή της αυτή δεν θα είναι απλώς προσωπική, καθώς στην περιφέρεια όπου εκλέγεται φαίνεται ότι θα ενεργοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, ανεξαρτήτως της σχέσης της με το ΣΥΡΙΖΑ. Οπως είπε, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία κουβέντα. Ωστόσο ξεκαθαρίζω ότι στις εκλογές θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα είτε είμαι στα ψηφοδέλτια είτε όχι. Στην Κοζάνη όσοι ψήφισαν ΑΝΕΛ ή ΝΔ θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ».

 

Θυμίζουμε ότι η ανεξάρτητη βουλευτής είχε βρεθεί «στα κάγκελα» μαζί με την κ.Κωνσταντοπούλου, κατά την περίοδο των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο ραδιομέγαρο της κρατικής τηλεόρασης, για το κλείσιμο της ΕΡΤ.